Nicolas Ghyssaert

Digitale duizendpoot uit Brugge, gespecialiseerd in web development, branding en andere digitale oplossingen voor uw bedrijf.
975
Koffies
840 GB
Projectmateriaal
+1000
E-mails ontvangen en verzonden
+10
Vaste klanten

Al van kinds af aan ontdekte ik mijn creativiteit die ik uitte in het ontwerpen en bouwen van Knex-bouwwerken. Dit waren hoofdzakelijk achtbanen omdat ik daar een raakpunt vond met een andere passie van mij: themaparken.

Het hoogtepunt bereikte ik wanneer ik en mijn beste vriend een samenwerking aangingen met Plopsaland De Panne om daar een schaalmodel van hun nieuwste achtbaan neer te zetten.

Als 12 tot 18-jarige lag de focus op een nieuwe passie: het organiseren en aankleden van evenementen. Bal van Brugge werd opnieuw samen met mijn beste vriend uit de grond gestampt naar 1 jaar lang voorbereidingen.

Na de eerste editie van Bal van Brugge werkte ik o.a. mee aan enkele edities van Bal der Bals als grafisch ontwerper en entrance manager.

Vandaag houd ik me hoofdzakelijk bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van brandings en bijhorende websites, marketing campagnes, etc.

Samenwerken?

Ik hoor graag wat u in gedachten heeft, vul dit aan waar nodig en werk dit idee graag samen uit!

Let’s Talk